Over Ons

bio-training.nl is ontstaan uit de wens om bij te dragen aan de uniformering van informatiebeveiliging bij de overheid. Voorheen hadden verschillende overheidsonderdelen een eigen baseline voor informatiebeveiliging. Zo hadden Gemeenten de BIG, het Rijk de BIR, waterschappen de BIWA en provincies de IBI. Met de komst van de overheidsbrede Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) is het mogelijk geworden om een eenduidige training aan te bieden. Van Haren Publishing heeft samen met een aantal security professionals uit de praktijk bijgedragen aan de tot standkoming van de training, het materiaal en het examen voor Certified BIO Professional (CBP). Ruben Zeegers is als security professional betrokken bij de ontwikkeling hiervan. Hij is tevens de initiatiefnemer van bio-training.nl

Trainers

Principal Trainer

ing Ruben Zeegers CISSP RSE

Ruben is een ervaren security consultant die publieke en private organisaties begeleidt met het verder professionaliseren van fysieke beveiliging, informatiebeveiliging en privacy.
Ruben is actief als gastdocent, spreker, auteur en tevens bestuurder van de Security Risk Watch Coöperatie, een samenwerkingsverband van zelfstandig security professionals. In de afgelopen jaren heeft hij voor diverse overheidsorganisaties security trainingen verzorgt waaronder: DJI, RWS, DUO, J&V, Reclassering, CBR, CJIB, NZA, COA, Belastingdienst en Gemeenten.

Ik ben blij dat ik training mag geven over mijn vak informatiebeveiliging. Ik heb hierdoor in de afgelopen jaren veel mensen met interessante functies gesproken. Mensen die invulling geven aan security vraagstukken binnen een complexe organisatie. En als consultant zie ook ik hoe uitdagend het is om een brug te slaan tussen de dagelijkse praktijk en het onderwerp informatiebeveiliging.
Ik heb de overtuiging dat het managen van informatiebeveiliging als geheel nog niet uitontwikkeld is en vind het een interessant idee dat iedereen in deze tijd de kans heeft om een bijdrage te leveren naar meer volwassenheid in het managen van security.

Ruben is actief op LinkedIn

Partner trainers

bio-training.nl werkt samen met een flexibele schil van trainers die actief zijn in het informatiebeveiligingsdomein. 

Alle trainers zijn geaccrediteerde Certified BIO Professional Trainers 

Cursisten over onze trainers

RWS logo

Jaap D.

"Ruben beheerst de stof van de training goed"

Logo-Openbaar-Ministerie

Dienie W.

"Goede docent, veel kennis, enthousiast"

Ahmet A.

"Ik ben positief over de duidelijke manier van presenteren"

René N.

"Ik vond de traning super leuk en interessant om te volgen op ontspannen manier."

Cristina P.

"Ik ben zeer tevreden over de trainer"

Reclassering NL

Robin B.

"Ik heb veel praktisch kennis opgedaan"

Jan H.

"Gevarieerde training, theory en praktijk. Duidelijke uitleg"

Schuiven naar boven